Rebreather Experience

De bedoeling van dit programma is om je bekend te maken met de basis van het rebreather duiken, en om je in confined water te laten ervaren hoe het nu precies aanvoelt onder water.

rEvo CCR Experience @ thinkblue.eu
DiveWorld in Enschedee (Nederland)

Bij ThinkBlue doen we deze Experience met de rEvo hCCR, voor ons hét top toestel op de markt: CE-gekeurd, schitterend ademcomfort, erg solide en compact (zie waarom rEvo).

(1) We beginnen de dag met uitleg over de werking van een rebreather, en dan maken we samen de rEvo klaar om te duiken. Zo leer je het toestel goed kennen voor je er mee in het water gaat, en zie je ook hoe de pre-dive controles gebeuren. We bekijken ook destandaard good practise duikprocedures voor CCR.

(2) Tijdens de Confined Sessie leer je waar je op moet letten, we nemen de tijd om je te laten wennen aan het controleren van het drijfvermogen, en je leert ook hoe de rebreather te bedienen. Als je wil, doen we dan ook enkele oefeningen. In functie van de logistiek ter plaatse en van jouw wensen brengen we één à twee uur onder water door.

(3) Na deze eerste dag kunnen we optioneel ook een Open Water Sessie doen, het is dan vooral de bedoeling dat je geniet van het comfort van de rebreather en ook een mooie duik maakt.

Dive4life in Siegburg (Duitsland)

We werken met groepjes van twee deelnemers per supervisor, zodat je een erg persoonlijke begeleiding krijgt.

Als voorafgaande ervaring is enkel een Advanced Open Water brevet vereist, een Nitrox brevet en een medische verklaring.  We bieden dit programma aan voor volwassenen, en voor kinderen vanaf 15 jaar die vergezeld worden van een deelnemende volwassene.

Je neemt zelf je vinnen, masker en duikpak mee (voor pool & open water), en een goed humeur, wij zorgen voor al de rest.

Na deelname aan dit programma krijg je een herinnerings-certificaat.

Kostrpijs: €149 pp, excl. eventuele kosten toegang duikplaats (deelnemers en deel instructeur), incl BTW, CCR, O2 & lime.

Contacteer ons voor planning, inschrijving of meer informatie.

Comments are closed.