Onze Missie

IMG_2431

  1. Cutting Edge Dive Instruction & Safaty,
  2. Equipment,
  3. Adventures,
  4. About us & continuing education,


I. Providing Cutting Edge Dive Instruction & Safety,

Passie voor duiken, en deze delen met anderen, ligt aan de basis van onze activiteit.

Ons doel is om jou verder te helpen evolueren als duiker, veiligheid, plezier en ontdekkingen staan voorop. De uitdaging aangaan om je duikopleiding verder te zetten is de eerste stap; laat ons je begeleiden op de fascinerende weg van het technisch duiken. We werken volgens het “Total Comfort” systeem: voor elke duik evalueer je waar je staat op het gebied van (1) Vaardigheden, (2) Fysiologie, (3) Psychologie en (4) Materiaal. Je wil een totaal comfort voor deze vier punten; dit gebruiken we ook als leidraad doorheen de opleidingen. Als je verder wil gaan met duiken, kom dan mee naar plaatsen waar weinig of geen duikers ooit kwamen, en geniet van eindeloze duiken op prachtige riffen of mysterieuze diepe wrakken.

We werken op een flexibele manier en erg klantgericht – zo kan jij het maximum uit je opleiding halen. De lessen worden gegeven op individuele basis of aan kleine groepjes. We verplaatsen ons graag naar jouw duikschool, of je kan op één van onze locaties komen (zie verder op de pagina ‘opleidingen’).

Naast de open circuit opleidingen hebben wij een speciale liefde voor de rEvo.  Eenvoudig en compact biedt deze gesloten circuit rebreather comfort en eindeloze mogelijkheden. We specialiseren ons daarom in de rEvo CCR opleiding.

Veiligheid is steeds het nummer één aandachtspunt, dit tijdens alle opleidingen. We bieden ook de DAN opleidingen aan om zo bij te dragen tot de duikveiligheid.


II. Providing high quality dive equipment,

Er is zo veel op de markt dat het vaak ondoenbaar is om een goede keuze te maken. Wij bieden onze klanten materiaal aan dat we zelf gebruiken en waar we zelf tevreden van zijn. Zo genieten onze klanten van goed advies, en degelijk en veilig materiaal. We zijn zelf dealer van verschillende high-end merken; zo kunnen we bovendien de juiste prijs aanbieden.

Het is belangrijk om je materiaal in top-form te houden; je bent er immers erg afhankelijk van onder water. We bieden je dan ook de mogelijkheid om je materiaal te servicen. In eigen atelier beschikken we over gespecialiseerd gereedschap en ultrasoon reinigingsbad om je spullen te verzorgen.


III.The adventures !

We stellen onze klanten graag voor om ons te vergezellen op de expedities en trips die we doen: van de biodiversiteit van de riffen van Wakatobi in Zuid-Oost Azie; de wrakken van de Middellandse zee; het uitzonderlijk biotoop van de Galapagos Archipel in september 2011.  De grotten in Frankrijk, Florida, Mexico, de Ardennen, … Want daar gaat het tenslotte om: nieuwe dingen ontdekken en veel fijne duiken maken!


IV. About us & Continuing Education
We investeren zelf ook regelmatig in opleiding; zo staan we aan de top van onze sector. Bij de meest gerespecteerde organisaties zoals IANTD en PADI TecRec hebben we contact en uitwisseling met andere leading-instructors. Zo kunnen we onze klanten steeds het beste bieden!
Sven De Vos
IANTD Instructor Trainer #688
IANTD rEvo CCR Instructor #7489
IANTD OC & CCR Trimix Instructor
IANTD Technical Cave Instructor
IANTD EANx  &  Trimix Blender Instructor
IANTD Megalodon CCR Diver
IANTD Inspiration CCR Diver
IANTD Multi Stage Cave Diver
BEES1 Instructor (frans staatsbevret).
PADI IDC Staff Instructor #970709,
PADI TecRec Trimix Instructor,
DAN Instructor Trainer
Hoger Redder (Vlaamse Gemeenschap)

Comments are closed.