Galapagos 2011

Heb je een passie voor duiken ? voor de natuur ? hou je van grote zeedieren ? Maak je dan klaar voor een uitzonderlijk avontuur!


Alles foto’s (c) William van de Wouw

Het volledige reisprogramma ziet er zo uit:

26/08 Vertrek met KLM uit Amsterdam s’avonds; take-off KL753 om 23u40
27/08 aankomst vroeg in de ochtend in Guayaquil (Ecuador)
Inchecken in hotel en bezoek aan het leguanen park en boulevard. ( foto 1)
28/08 vroeg in de ochtend vlucht naar Baltra op Galapagos
Na aankomst worden we opgehaald aan het vliegtuig, gaan we met de bus en dan het kanaal over (van Baltra naar Puerto Ayora). Aan de andere kant een bezoek aan de highlands met gids, reuzenschildpadden en lavatunnels. (foto 2) Daarna 45min naar Puerto Ayora, Inchecken in hotel in Puerto Ayora en duikspullen naar duikbasis
29-8 ontbijt en transport naar de noord kant van het eiland (45 min per auto). Duiken op North Seymoure met tientallen witpunt rifhaaien en meer. Hotel in Puerto Ayora
30-8 Vertrek in de ochtend naar Floriane island, ( 2,5 uur per boot) Dan 2 duiken en vervolgens verder varen naar het hotel op Floriane. Dan vertrek naar de highlands van Floriane. Prachtig natuurgebied met bizarre taferelen. Avond eten in hotel inclusief.
31-8 Doen we 2 duiken rond Floriane en vervolgens over varen naar Santa Cruise. Daar 1 nacht in een hotel en vervolgens in de ochtend transfer per speedboot naar San Cristobal, hier wacht de Aggressor.+ transport per speed boot (400pk, 2,5h varen vroem) naar San Cristobal.
Cruise Time! 1-9 tot 8-9 Aggressor voor een week duiken op Darwin en Wolf
8-9 terug naar Ecuador Quito ( hier hebben we 2 nachten, bezoek Cotopaxi)
10-9 Take-off KL754 om 9u20, terug vlucht naar Nederland (zaterdag, aankomst zondag ochtend 5u10.)

Interesse om mee te gaan? Contacteer ons snel om te kijken of er nog plaats is!

Comments are closed.