Manta Reels

français

Manta Reel Actie : Nu 10% voordeel op alle reels !

Bij MANTA in de US maken ze al jaren lang REELS die hun kwaliteit bewezen hebben, en een referentie zijn voor de meest geavanceerde duikers. Vervaardigd uit geanodiseerd aluminium (niet te zwaar dus kan je ook mee op reis nemen), inox hardware en een spoel in onverwoestbaar UHMW kunststof. De spoel heeft een instelbare weerstand, deze spanning maakt dat er geen risico is dat de lijn afloopt terwijl je de spoel niet gebruikt. Om rekening te houden met de stroming wordt een langere lengte touw dan de maximum diepte aanbevolen. Wij verkiezen de Tech reels, zwart geanodiseerd met zwarte spoel en inox hardware.

Enkele voorbeelden uit het aanbod:


 • Zone 40m: Junior Tech Reel 185′(56m) : 155EUR
 • Zone 60m: Junior Tech Reel 250′(76m) : 159EUR
 • Zone 100m: Senior Tech Reel 600′(182m) : 199EUR
 • Deze modellen zijn voor algemeen gebruik, en voorzien van een automatische blokkering, wat ze ideaal maakt om liftbags / SMB’s op te laten.  Cave Cam – 35 EUR: een draaiknop die je als optie op de Junior en Senior Reels kan monteren zodat je deze kan blokkeren in open toestand.  CR1-reel 400′ (121m) 179 EUR
  Een reel van een ander type, zonder spanning op de spoel, met een handige ‘Goodman handle’ (je hand blijft beschikbaar) en een grote blokkeringsvijs, zonder spanning op de spoel: erg handig om lijn te leggen in grotten, of voor algemeen gebruik als je dit type reel verkiest. Wordt geleverd met een messing double ender.

  Comments are closed.