Normoxic Trimix

IANTD Normoxic Trimix laat duikers toe om veiliger te duiken naar grotere dieptes dan met lucht, tot 60m diep! De Normoxic Trimix Diver duikopleiding zal je toelaten om meer tijd te hebben om naar het wrak of het rif te kijken in de plaats van korte bodem tijden met veel narcose te doen. De Normoxic Trimix duikopleiding is gelijkaardig aan de Technical Diver opleiding voor heel wat duik theorie, decompressie theorie, planning en vaardigheden. Als plus, geniet je van de voordelen van Helium in je ademgas!

Met Normoxic Trimix geniet je van de voordelen van Trimix in de zone 35m-60m (geen narcose) zonder de nadelen (complexe decompressie) omdat je duikprofiel dicht aanleunt bij een traditioneel Nitrox profiel.

Enkele impressie van de opleiding in het Meer van Genève met IT Joël Gallien.

Fotos van de opleiding in Thun.

Fotos van de opleiding in België.

Rosalie Möller Wreck (_SDV2386)

Een kijkje nemen in de machine kamer van de Rosalie Moller op 45m ? Duiken naar één van de vele wrakken in Zuid Frankrijk tussen de 40 en de 60m ? Of gewoon eens tot op de bodem van de steengroeve La Roche Fontaine gaan? Normoxic Trimix is een wereld van nieuwe ervaringen en mogelijkheden … en dat alles met een helder hoofd door de trimix!

Rosalie Möller Wreck (_SDV2470)

Dit is een technische duikcursus (in tegenstelling tot de IANTD ADV EANx die IANTD bij het sportduiken onderdeelt). Er wordt van je verwacht dat je naar perfectie streeft en een veilige houding hebt. Met je brevet in je hand kan je duiken maken zonder maximale decompressie-verplichting, met tot twee decompressie stages, tot een maximale diepte van 60m.

Meer info:

Arosan Maru (SDV_9561)

Contacteer ons voor inlichtingen en inschrijving.

Comments are closed.