BONEX – NEWS : aquaProp

rEvo rebreather français

aquaprop @ thinkblue.eu

De eerste echt compacte scooter (zo’n halve meter lang, met een gewicht van amper 7kg en een diameter van 14 cm), makkelijk om mee te nemen op reis. Duikers en zwemmers kunnen deze scooter gebruiken in diverse scenario’s. Je controleert de scooter met één hand, links of rechts. Je kan kiezen uit twee snelheden, met een looptijd tot 75 minuten.

Met zijn laag gewicht en de NiMh batterijen kan je hem probleemloos meenemen op het vliegtuig. recreatief materiaal dat altijd voor je klaarstaat en je een dosis extra plezier verzekerd in het zwembad, de zee of je duikplas – voor iedereen die van water houdt.

Eigenschappen

 • Afmetingen: 550mm lengte, Ø 140/230 mm
 • Gewicht klaar voor gebruik 7kg
 • Maximum diepte 90m
 • Runtime snelheid 1 tot 75min, snelheid 2 tot 50min
 • Stuwkracht 140N

Omschrijving

Als je de aquaProp voor het eerst in je handen krijgt ben je verbaasd door zijn licht gewicht en de kleine afmetingen. Het is evenwel een prachtig stukje techniek en een stuk plezier niet alleen voor zwemmers, snorkelaars en freedivers, maar ook voor elke scuba duiker. Onderschat de kleine aqiuaProp niet !

Set inhoud

 • aquaProp standaard model
 • Oplader
 • Opbergtas
 • Uitloding voor zout water
 • Handleiding
 • opties:

 • handvat boven
 • navigatie unit (maritiem compas en bottom timer)
 • lamp houder
 • GoPro houder

Verzekering

Voor een beperkte prijs kan je je scooter verzekeren.

aquaProp @ thinkblue.eu


Meer informatie over de “smart technology for advanced divers” op onze BONEX pagina.

Interesse: geef ‘n seintje en we maken je de beste prijs !


Comments are closed.