Nieuw! rEvo Rebreathers – rMS uitgelegd

rEvo rebreather français

rEvo Monitoring System
rEvo rMS Intelligent Cannister @ thinkblue.eu

Een geïntegreerd digitaal systeem van rebreather informatieverwerking: scrubber informatie, partiële zuurstofdruk, decompressie.

rEvo rebreather rMS

Intelligente Scrubber Cannisters: Ultra precieze thermokoppels meten accuraat en snel de temperatuur in het scrubber bed. In de as zit de nodige electronica die de informatie draadloos doorgeeft.rEvo rebreathers rMS

De informatie van de cannisters wordt draadloos ontvangen op de grids in de in- en uitademlong, en vervolgens digitaal doorgegeven naar de Shearwater computerrEvo rebreathers rMS

In de inademlong is er een verbeterde craddle voor de cellen; deze kunnen nu gewoon in- en uitgenomen worden. Centraal de electronica die het signaal van de intelligente scrubber en van de cellen digitaal doorgeeft via DiveCAN naar de Shearwater. Je ziet ook een connectie klaarzitten die nog niet geprogrammeerd is en die het systeem alvast voorbereidt voor wat de toekomst nog mocht brengen.rMS image @ thinkblue.eu

Een duidelijke aanduiding van de te verwachten cycle time RCT die rest (gebruik van 1 cannister en later wisselen) of de Remaining Scrubber Time als je beide cannisters gebruikt. Deze tijden passen zich aan volgens de temperatuur-informatie van de cannisters en volgens de temperatuur van het water en je duikprofiel.rEvo rebreathers rMS

rEvo kan terecht fier zijn op het nieuwe rMS: meer zekerheid, efficiënter gebruik van het scrubber materiaal (langer duiken - tot 9 uur in warm water naar verluidt), en de overstap naar een digitaal DiveCAN systeem. rEvo staat hiermee bovenaan de markt!rEvo rebreathers rMS presentation Paris 2012

De interesse op het Salon de la Plongée in Parijs was overweldigend. Wil je graag van nabij kennis maken met rMS of met de rEvo, geef ons dan een seintje. Het is onze specialiteit en we staan je graag te woord.

Verder nog enkele aanpassingen voor de nieuwe units (kan je ook verkrijgen in een “2012 upgrade-kit”:

De cannister grids worden nu afgewerkt met een rubber aan de zijkant zodat de korrels goed vast zitten in de cannister en er geen draadjes uit het grid steken.rEvo rebreathers

Bijhouden hoe je de cannisters wisselt wordt nu nog makkelijker met de meegeleverde "top" marker. In de 2012-kit zit verder nog een laser gegraveerde checklist en de nieuwe craddle voor de cellen (steviger en je kan de cellen er eenvoudig insteken en uitnemen)

Heb je interesse in een try-out of in een rEvo opleiding? Kijk dan hier op onze informatie pagina.

Of contacteer ons voor inlichtingen:


ThinkBlue Technical Diving


Comments are closed.