ThinkBlue @ Salon de la Plongée – Paris 2011

rEvo rebreather français


We waren er ook dit jaar weer bij op het Salon de la Plongée in Parijs in Januari, waar we op de stand van IANTD – rEvo rebreathers de vele geïnteresseerden ontvangen hebben. Nu de rEvo een jaar CE-gekeurd is, en de voordelen duidelijk worden was er een ware toeloop! Van de meer dan 50.000 bezoekers van het salon was er op de rEvo stand interesse van mensen uit Brussel, Namen, Luik, Straatsburg, Bretagne, Parijs, … Iedereen erg bedankt voor jullie bezoek!

De stand van IANTD-France was een groot succes; de combinatie van fabrikanten van TEC materiaal zoals SF-Tec (droogpakken) met instructeurs en rebreathers bood de bezoekers enorm veel informatie. De ploeg van IANTD organiseerde ook de mogeijkheid om een duikje met een rebreather te maken in het zwembad!

rEvo rebreather

rEvo rebreather

Met dank aan Aly Yalaoui en Brigitte Leccia voor de foto’s!

Kon je er niet zijn? Op 5 en 6 februari zijn we op Duikvaker in Utrecht !


ThinkBlue Technical Diving

thinkblue.eu – Sven De Vos, 23/01/2011


Comments are closed.