rEvo Air Dil Course Egypt, June 2011

rEvo rebreather français

ORCA Dive Club Safaga staat voor één van de best uitgeruste Tec centra aan de Rode Zee! strandje, leslokaal, kaai voor de boten. Er is ook ruim plaats om te werken met de rebreathers, en ze in alle veiligheid op te bergen. Ze hebben zelfs karretjes om het materiaal naar de boot te brengen. De staff is echt vriendelijk en behulpzaam. Tenslotte: een gezellige dive-bar voor de debriefings.

Van 28 mei tot 4 juni 2011 organiseren we hier een rEvo rebreather opleiding, zo kan je alle vaardigheden in alle comfort aanleren, en ook nog wat genieten van de mooie riffen!

Als het weer en de logistiek wat meezit doen we de laatste dag van de opleiding prachtige duiken op het wrak van de Rosalie Moller!

De kostprijs ?
De gewone prijs van de opleiding, en de kosten van de verplaatsing, verblijf en duiken ter plaatse die je rechtstreeks met het duikcentrum en het reisagentschap regelt.
-Orca Dive Package 5 dagen; 10 duiken: 210 €
-Orca Village Standard room: +/- 22 €/nacht x 7
-Vlucht: +/- 400 €
-Transfer Hurghada – Safaga Orca: 40 €/pp
Exclusief: Sofnolime, Gas, Course fee, huur materiaal, eventueel supplement Rosalie Moller, lunch & some drinks, deelname in onkosten instructeur FF 300€

Voor het lesprogramma – kijk op onze rEvo rebreather opleidingspagina.

Neem contact op voor meer informatie, het aantal deelnemers is beperkt!


ThinkBlue Technical Diving

thinkblue.eu – Sven De Vos, 19/01/2011


Comments are closed.